luni, 18 mai 2009

Avortul facut "acasa"

Avortul cu medicamentul RU 486 (Mifepristone)

Aceastǎ substanţǎ chimicǎ este un antihormon acre blocheazǎ Progesteronul, un hormon necesar sarcinii. Acest hormon este administrat în primele 7 sǎptǎmâni de sarcinǎ, de patru ori într-un interval de 12 zile. Astfel, încet dar sigur, este distrusǎ placentǎ iar copilul se va sufoca. Prin aceastǎ metodǎ poate fi omorât un copil în varstǎ de pânǎ la 49 de zile! Sângerǎrile care urmeazǎ sunt semnificative, ele sunt cu atât mai mari cu cât copilul este mai în vârstǎ şi pot dura o sǎptǎmânǎ. În cazul în care copilul trǎieşte va fi omorât cu o injecţie.

Avort RU 486
Avortul facut "acasa"

2 comentarii:

  1. si totusi ce faci , sa zicem daca se intampla la 17 ani? faci copilul sa zicem, da. te lasi de scoala. tatal copilului te lasa in cele mai multe cazuri, oricum nu prea exista sanse sa accepte si sa aveti si bani sa va mutati impreuna. daca ai noroc sa te mai ajute cineva in cativa ani ve putea sa mai stea si singur si ajungi vanzatoare la magazin. Intr-adevar nu sunt de acord cu avorturile facute tarziu, peste 6-8 saptamani.
    In zilele noastre nu poti sa iti asiguri un viitor lasandu-te de scoala ca sa faci un copil PE CARE NU ITI POTI PERMITE SA IL CRESTI. oricum, persoanele cu un i.q. destul de scazut ajung in stadii avansate ale sarcinii fara sa isi dea seama. Celel mai multe din imaginile de pe acest blog sunt cu sarcini ajunse in stadiu destul de avansat, unele sunt si ilegale.
    Sunt curios ce solutie ai . cele mai multe persoane care raman insarcinete de aiurea si la varste mici au o stare materiala destul de proasta. Credinta nu hraneste copilul.

    RăspundețiȘtergere
  2. cand crezi ca nu mai e nici o solutie, cu siguranta mai exista cel putin una!

    daca persoana nu doreste sub nici o forma sa pastreze copilul, poate nu are cu ce sa-l creasca etc.. sunt n motive, se pot gasi familii care sa-l adopte dupa nastere, familii care isi doresc un pui si nu pot avea! fiti alaturi de fetele care trec prin asemenea necaz, poate se hotarasc chiar sa-l pastreze, un copil aduce multa bucurie, toate necazurile vor disparea odata cu nasterea, o sa priveasca altfel viata.. dar chiar daca nu au material cu ce sa-l creasca, trebuie oferit sprijinul, sunt multe asociatii care le ofera, trebuiesc numai gasite!

    RăspundețiȘtergere