luni, 23 martie 2009

avorturi,crime


Un fost doctor abortionist descrie cum se face un avort si cum se comporta copilul cand bisturiul se apropie si incearca sa il sfasie.

Avortul unui fat de 3 luni, filmat cu ultra-sunete, intr-un strigat mut de ajutor...


Parti:

partea I: prezentarea Dr. Bernard Nathanson, descrierea tehnologiei cu ultrasunete si cum putem vedea pentru prima data in pantec

partea II: descrierea detaliata a tehnologiei ultrasunetelor si exemplificarea ei

partea III: prezentarea dezvoltarii fetusului de la 4 saptamani la 28 de saptamani cu ajutorul machetelor din plastic tridimensionale

partea IV: prezentarea uneltelor unui abortionist si filmarea unui avort prin absorbtie

partea V: Dr. Nathanson discuta cu un abortionist care i-a permis sa filmeze cu ultrasunete avortul prin absorbtie. Acesta dupa ce a facut peste 10.000 de avorturi, impresionat de filmarea prin ultrasunete a renuntat sa mai faca vreun avort

partea VI prezinta o fetita care tocmai urmeaza sa fie avortata si care se misca in pantec, bataile inimii ii cresc la 140 pe minut si din cand in cand isi suge degetul. Pe masura ce pompa de absorbtie a abortionistului patrunde in pantec, fetita se retrage violent in coltul opus incercand sa evite instrumentul. Gura ei este vizibil deschisa, intr-un strigat mut de disperare

partea VII: bataile inimii cresc la peste 200 pe minut pe masura ce simte agresiunea. Se zbate violent intr-o incercare fara reusita de a evita instrumentul. Pompa de absorbtie a abortionistului incepe sa ii sfasie membrele copilului, in urma lasand doar capul in uter care este prea mare pentru a fi scos intreg. Abortionistul incearca sa sfartece capul cu un forceintrare il scoate bucata cu bucata

partea VIII: intr-un efort pentru a "dezumaniza" procedura, abortionistul si anestezistul se refera la capul copilului numindu-l "numarul 1". Abortionistul sfarteca "numarul 1" cu forcepsul si il scoate bucata cu bucata din uter

•partea IX: statisticile abortionistilor sunt relevate si se explica cine beneficiaza de pe urma industriei avortului si a anticonceptionalelor.

•partea X: femeile sunt victime de asemenea, alaturi de pruncii omorati. Nu li s-a spus nimic despre copilul nenascut si despre procedura de avort. Pantecele le-a fost perforat, infectat, distrus si sterilizat. Toate ca rezultat al unei operatii despre care majoritatea nu cunosc adevarul.

Filme ca acesta trebuie sa faca parte din informarea femeilor inainte de a face un avort, conform legislatiei. Din pacate, presiunea din partea suporterilor avortului si a organizatiilor neguvernamentale ce promoveaza asa zisa "planificare familiala" fac ca putine femei sa aleaga avortul in cunostinta deplina a procedurii, urmarilor, dar mai a semnificatiei morale.

Daca pe viitor stiinta va recunoaste fara tagada ceea ce Biserica sustine de milenii ca omul are viata in clipa conceptiei, oare cum va fi primita aceasta stire de catre cei care acum omoara copii in serie si isi mai aroga si rol de binefacatori si aparatori ai drepturilor femeilor?

un film despre un avort

http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://www.moralia.ro/resurse/avort.jpg&imgrefurl=http://www.moralia.ro/resurse.html&usg=__OW3eUl9Sw5iSyPXXV-m5i8o4UjA=&h=221&w=320&sz=58&hl=ro&start=41&um=1&tbnid=CpEsUflD1sEIQM:&tbnh=81&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Davort%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D36%26um%3D1

avorturi, crime

despre avortAvortul este unul dintre pacatele cu impactul cel mai mare asupra sanatatii spirituale a omenirii, un procent covarsitor de femei ajunse la varsta fertila (se vehiculeaza un procent de peste 80%) , au ajuns sa faca macar un avort. O femeie este dupa un avort mutilata psihic, ea numai este aceeasi, o mare parte din sufletul ei sa vestejit o data cu omararea acelui copil nenascut.
Sunt multi partizani ai idei de avort care cauta tot felul de argumente in sprijinul ideii lor, dar parerea mea este ca nu pot lua ceea ce nu poti da. Dupa un avort viata unei femei se schimba radical, un avort poate da si sterilitate. Avortul este fara cale de intoarcere, odata facut nu poti sa mai repari nimic, si rana sufleteasca din urma avortului ramane toata viata.

sâmbătă, 21 martie 2009

avorturi, crime













avorturi, crime


Acesta este un copil la 5 săptămâni de la concepţie, care a fost victima unui avort spontan, după ce mama lui făcuse un avort la cerere cu puţin timp în urmă. S-a născut viu, iar mama lui a avut ocazia să-l ţină în palmă şi să vadă cum îi bătea inima, timp de câteva minute, până când a murit.
Nu mai e nevoie de comentarii...

avorturi, crime

INCREDIBIL?

Acesta este un copil născut la 18 săptămâni (4 ½ luni). Inima lui bate încă de la 18-25 zile, are activitate cerebrală, scânceşte, înghite îşi suge degetul şi îşi poate strânge pumnul. Are amprente şi îşi mişcă picioruşele, este sensibil la căldură, atingere, lumină şi sunete. Toate sistemele din organismul lui funcţionează.
Este atât de mic încât asistenta îl poate ţine în palmă, iar verigheta ei încape pe mânuţa lui.

avorturi,crime

Pe internet a inceput sa circule fotografia realizata de un cunoscut fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23-a saptamina. Fotograful nu se gindea ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei. In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mina din uterul mamei ii a prins degetul medicului. Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul argument impotriva legalizarii avortului. Minuta care a cucerit intrega lume este al lui Samuel Alexander. „Daca ne gindim putin, ne dam seama cit de vulnerabila este viata unui om”, au comentat cei care au vazut imaginea. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l opereze in pintecul mamei. Dupa operatie, uterul a fost inchis la loc, astfel incit fatul sa se dezvolte in conditii normale. Imaginea este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinii pentru ca Samuel este cel mai tinar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil ca intr-o zi Samuel va avea posibilitatea sa-i stringa mina doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei

avorturi, crime

In 4 state din 193 avorturile sunt interzise in totalitate. In 119 state din 193 avorturile sunt permise doar in cazul in care exista un pericol pentru viata mamei. 60% din state au o legislatie mult mai restrictiva decat cea a Poloniei. In marea majoritatelor statelor in care avortul este legalizat sunt cele ex-sovietice (printer care se afla si Moldova), cele din fostul lagar socialist, unele state europene: Suedia si Austria, deasemenea China, SUA si Canada. In mare parte a statelor Europei: Germania, Spania, Portugalia, Elvetia nu este permis avortul la cererea mamei. In Irlanda si Malta avortul este interzis in totalitate.

Cercetarile psihologilor sociali demonstreaza ca lucrurile interzise de lege sunt tratate de cetateni ca negative, iar cele legalizate corecte. Legalizarea avorturilor inseamna acceptarea normalitatii avorturilor de catre populatie. Legea care elimina orice restrictii pentru efectuarea avortului imping femeile sa faca un pas negandit.

Interzicerea avorturilor va insemna ca statul, legislatorul califica avortul nu doar ca un lucru imoral si periculos pentru viata mamei ci si ca fiind unul nepotrivit pentru o familie si societate normala.

Limitarea dreptului la avort nu inseamna limitarea drepturilor ci oferirea unui sprijin si ajutor femeii. Cercetarile psihologice si experienta practica demonstreaza ca inceputul perioadei graviditatii este insotita de depresii psihologice, care au atat cauze fiziologice provocate de schimbarile din organism, cat si cele sociale, legate de probleme de serviciu, studii, locuinta etc. Femeile in aceasta perioada sunt hipersensibile si capacitatea lor de a lua decizii rationale este foarte scazuta.

Avortul incalca un set de drepturi ale omului. El incalca dreptul omului la viata, existenta copilului fiind in dependenta de vointa mamei. Legislatia liberala inlatura orice responsabilitate pentru decizia luata. Medicii nu ofera nici o informatie despre dezvoltarea copilului inainte de nastere, despre esenta operatiei, iata de ce majoritatea femeilor o considera drept o simpla operatie chirurgicala.

Iata istoria Irinei C. Ea era casatorita si a fost insarcinata pe cand era studenta in anul 3. A efectuat un avort fiind sfatuita de mama sa, care la randul sau facuse in viata sa 4 avorturi. Al doilea avort l-a efectuat in anul 5, cand trebuia sa apere teze de licenta. De atunci au trecut 8 ani. Azi ea are 32 de ani, nu are serviciu, a divortat si nu mai poate sa aiba copii. “Daca nu as avorta atunci nu as fi divortat, as avea copii si as fi fericita. De ce nimeni nu m-a prevenit?”, spune ea astazi.

Alta femeie – Olga M. fost insarcinata a doua oara, in momentul in care se angaja la serviciu. De frica sa nu piarda locul de munca a hotarat sa avorteze. Intamplarea a facut ca Olga intarziat la operatie. Astazi fiul are 30 de ani, iar ea de 30 de ani multumeste lui Dumnezeu ca a adormit in ziua operatiei.

Avortul incalca dreptul tatalui la paternitate, tatal copilului nenascut este lipsit de orice drepturi, neavand dreptul sa hotarasca soarta propriului copil. Oare acest drept discriminativ al femeii asupra copilului nu este deseori o cauza a infantilitatii si iresponsabilitatii barbatilor in problemele familiei ?

avorturi, crime


Aceasta este "libertatea de a alege"

avorturi, crime


Ramasitele tragice ale unui copil omorat prin dezmembrare.

Dezmembrarea este cea mai folosita metoda cand copilul este prea mare ca sa fie "supt" prin avortul prin aspiratie.

Copilul este sfartecat in pantece si scos afara bucata cu bucata in timp ce este inca viu.

avorturi, crime


O fetita de patru luni si jumatate omorata printr-un avort cu solutie salina.

O solutie salina densa este injectata in fluidul amiotic care il inconjoara pe copil. Copilul respira in solutie. Solutia ii arde plamanii si pielea dupa cum putem observa in aceasta fotografie. Arderea poate fi atat de intensa incat pielea se jupoaie si ramane doar tesutul dedesubt. Copilul moare din cauza arsurilor, otravei si a dezhidratarii.

Criminalilor profesionisti ai pruncilor nenascuti nu le place aceasta tehnica din cauza "complicatiilor" care apar. "Complicatiile" sunt provocate de faptul ca copilul poate fi avortat viu. Daca se intampla asa, copilul este lasat sa moara.

avorturi, crime

Capul decapitat al unui copil omorat in timpul unui avort intarziat. Legea britanica si activistii pro-choice descriu aceasta ca "produs al conceptiei". Daca aceasta s-ar intampla cu un caine sau o pisica ar iesi scandal si proteste.

avorturi, crime

Mainile si picioarele unui copil omorat cu avort prin absorbtie.

avorturi, crime


Copii intre 18 si 24 saptamani aruncati intr-un cos de gunoi. In acest mod legea ii trateaza pe cei mai fragili membrii ai societatii.

Acestia sunt "rezultatul" unie dimineti de munca la un spital din Canada.

avorturi, crime


Acest copil a fost sfasiat in bucati printr-un avort prin absorbtie

avorturi, crime


Doi copii omorati prin avort.

avorturi, crime


Acest mic baietel a fost unul dintre mai multi copii avortati tarziu care au fost gasiti in pungi de gunoi langa o clinica de avorturi din Houston - Texas in 1986.

El avea 35 centimetri in lungime, cantarea 900 grame si era de 7 luni in momentul in care a fost avortat. Cordul ombilical i-a fost rupt de corp, rupandu-i si penisul.

Fata, picioarele si mainile au fost gasite albe si fara sange, iar abdomenul avea contuzii si era insangerat. Ambele coapse erau sfartecate (aceasta tehnica asigura moartea prin insangerare si de asemenea sugereaza ca copilul a fost avortat cat era viu.

Inspaimantatoarea realitate este evidenta, nu putem tolara "avortul intr-o oarecare masura". Copii sunt omorati zilnic in Romania, adesea pe costurile noastre, ale celor care contribuim la asigurarile medicale.